Kjære kunde!

Vi jobber nå med å få igang en nettbutikk. I mellomtiden kan du jo ta en titt på noen av varene våre. Se også matbloggen http://www.indiskmatkurs.blogspot.com/ Vi sees!
Hilsen Bente

torsdag 23. september 2010

Endelig i Delhi

Saa var jeg endelig fremme i Delhi etter en herlig tur med fly fra Amsterdam। Satt sammen med en doktor fra Sri Nagar i Kashmir, og tiden bare floy avsted. Aa komme paa flyplassen i Delhi var en opplevelse, ettersom den var shinet opp pga av Common wealth games ene som skal gaa i gang her 1 oktober.
Endelig ute av flyet, og funnet baggasjen , saa ble jeg onsket velkommen av en venninne, Jyothy som jeg ikke har sett paa 15 aar. Dette er sonnen hennes, Benjamin som er 3 aar. Det var bygget parkeringsplass i 7 etasjer ved flyplassen paa en grunnflate paa minst 3500 m2.

Saa maate vi paa do....lurt aa faa det unnagjort fo den timelange kjoreturen til Jyothy'a hjem. Her laa der en tjenestejente aa sov. Hun passer paa toalettet gjennom hele natten, holder det rent....eller prover i hvert fall. Tidlige saa pleide de aa gi de besokende et flak dopapir til dem som ikke er saa rutinert med aa bruke vann til dette formaalet



Ja, da ja da!! Og sjekk den bilen da!! Skal vi kjore med den tro? Ja, det skulle vi visst. Herlig med airkondition og komfortable seter. I like it.




g


Endelig fremme utenfor huset deres, maatte vi opp en etasje i et femetasjes murhus. Saa ikke riktig ut som de brukte syklene sine, dem som bor her. Saa sitter vi naa her, klokken er 02:30 indisk tid, og prover aa skrible ned noen linjer. Men sengen roper hoyt kan jeg hore: KOM AA LEGG DEG!! Greit greit. I morgen er atter en dag som kong Valdemar av Danmark ofte sa. Vi ses i morgen



































1 kommentar:

I sa...

Det var så koselig å prate med deg på facebook. Du må kose deg i Dehli.